Αρχική Σελίδα arrow Αποτελέσματα Αγώνων
 
ΚΥΡΙΟ ΜΕΝΟΥ
Αρχική Σελίδα
Ο Σύλλογος
επικοινωνία
Σύνδεσμοι
 
 
ΑΘΛΗΤΕΣ
Μαζικός Αθλητισμός
Ενόργανη Γυμναστική
Τραμπολίνο
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Νέα
Εκδηλώσεις
Αποτελέσματα Αγώνων
Καλεντάρι αγώνων
ΠΟΛΥΜΕΣΑ
Φωτό
Βίντεο
 
 
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα Αγώνων

 

PodiumΑποτελέσματα από αγώνες αθλητών - αθλητριών του Συλλόγου μας.ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ Ε.Γ. ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α-Γ-Ε ΠΕΡΙΦ. 2013

     Στην τελική φάση των αγώνων ενόργανης γυμναστικής Δ’ κατηγορίας (παμπαίδων) Α-Γ-Ε περιφερειών, που έγιναν στην Αργυρούπολη στις 15 Ιουνίου 2013, ο Δ.Α.Σ. Αργυρούπολης συμμετείχε με την ομάδα του αποτελούμενη από πέντε αθλητές και κατέλαβε την 2η θέση στο Σύνθετο Ομαδικό. Αναλυτικότερα οι αθλητές του Συλλόγου μας κατέκτησαν:

Στην κατηγορία Δ1

 •  Ο Κολόμπο Ματτέο την 2η θέση στο Σ.Α, την 3η θέση στο μονόζυγο,  την 4η θέση στο δίζυγο, την 2η θέση στο άλμα, την 3η θέση στους κρίκους, την 4η θέση στον ίππο και την 3η θέση στο έδαφος.
 • Ο Παπιδάς Αλέξανδρος την 6η θέση στο Σ.Α, την 2η θέση στο μονόζυγο, την 5η θέση στο δίζυγο, την 6η θέση στους κρίκους,  την 5η θέση στον ίππο και την 5η θέση στο έδαφος.
 • Ο Τριτσινιώτης Γρηγόριος την 7η θέση στο Σ.Α, την 7η θέση στο μονόζυγο, την 7η θέση στο δίζυγο, την 4η θέση στο άλμα, την 8η θέση στους κρίκους, την 6η θέση στον ίππο και την 1η θέση στο έδαφος.
 • Ο Γρηγοράκης Ορέστης την 8η θέση στο Σ.Α, την 8η θέση στο μονόζυγο, την 8η θέση στο δίζυγο, την 7η θέση στο άλμα, την 7η θέση στους κρίκους, την 8η θέση στον ίππο και την 7η θέση στο έδαφος.

Στην κατηγορία Δ2

 •  Ο Βουγιέσης Ηλίας την 7η θέση στο Σ.Α,  την 5η θέση στο μονόζυγο, την 5η θέση στο δίζυγο, την 6η θέση στο άλμα, την 5η θέση στους κρίκους, την 7η θέση στον ίππο και την 6η θέση στο έδαφος.
        Στους αθλητές της ομάδας μας και τον προπονητή τους κ. Shaposnikov Konstiantyn  αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις επιτυχίες τους.
 
ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ Ε.Γ. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α-Γ-Ε ΠΕΡΙΦ. 2013.

     Στην τελική φάση των αγώνων ενόργανης γυμναστικής Δ’ κατηγορίας (παγκορασίδες) Α-Γ-Ε περιφερειών, που έγιναν στην Αργυρούπολη στις 15 Ιουνίου 2013, ο Δ.Α.Σ. Αργυρούπολης συμμετείχε με την ομάδα του αποτελούμενη από έξι αθλήτριες και κατέλαβε την 1η θέση στο Σύνθετο Ομαδικό. Αναλυτικότερα οι αθλήτριες του Συλλόγου μας κατέκτησαν:

Στην κατηγορία Δ1

 • Η Παπαδιώτη Αρετή την 3η θέση στο Σ.Α, την 2η θέση στο άλμα, την 4η θέση στο έδαφος, την 5η θέση στη δοκό και την 1η θέση στο δίζυγο.
 • Η Γεωργοπούλου Λυδία την 5η θέση στο Σ.Α, την 4η θέση στο άλμα, την 6η θέση στο έδαφος και την 2η θέση στη δοκό.
 • Η Κολόμπο Μόνικα την 6η θέση στο Σ.Α, την 8η θέση στο άλμα και την 7η θέση στο δίζυγο.
 • Η Κιρμίζογλου Φοίβη την 12η θέση στο Σ.Α, την 8η θέση στη δοκό και τη 5η θέση στο δίζυγο.
 • Η Παπαδιώτη Ναταλία την 15η θέση στο Σ.Α και την 7η θέση στο δίζυγο.

   Στην κατηγορία Δ2

 • Η Μάρκου Ελεάννα την 7η θέση στο Σ.Α, την 8η θέση στη δοκό και την 6η θέση στο δίζυγο.

        Στα κορίτσια της ομάδας μας και τους προπονητές τους κ. Μαρινόπουλο Παναγιώτη και κα. Θανάσουλα Βικτωρία αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις επιτυχίες τους.

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Δ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ) Α-Γ-Ε ΠΕΡΙΦ. 2013.

      Στην τελική φάση των αγώνων τραμπολίνο Δ’ κατηγορίας (παγκορασίδες) Α-Γ-Ε περιφερειών, που έγιναν στην Ηλιούπολη στις 9 Ιουνίου 2013, ο Δ.Α.Σ. Αργυρούπολης κατέκτησε:

 • Στο συγχρονισμένο τραμπολίνο την 3η θέση με τις αθλήτριες Θάνου Νεφέλη και Λαιμού Σαββίνα και την 6η θέση με τις αθλήτριες Τσούρμα Κωνσταντίνα και Τάτση Χριστίνα.
 • Στο τραμπολίνο στην κατηγορία παγκορασίδες Α, οι αθλήτριες του Συλλόγου κατέλαβαν: την 1η θέση η Τσούρμα Κωνσταντίνα, την 2η θέση η Τάτση Χριστίνα, και την 3η θέση η Λαιμού Σαββίνα.
 • Στο τραμπολίνο στην κατηγορία παγκορασίδες Β, οι αθλήτριες του Συλλόγου κατέλαβαν: την 7η θέση η Ξανθού Μαρίνα και την 8η θέση η Θάνου Νεφέλη-Μαρία.

        Στα κορίτσια της ομάδας μας και τις προπονήτριές τους κα Μανωλούκου Καλλιρόη και κα. Μπούσουλα Ξένια αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις επιτυχίες τους.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΝΟΡ. ΓΥΜΝΑΣ.
Στους προκριματικούς αγώνες του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων κορασίδων που έγιναν στη πόλη μας, ο Δ.Α.Σ. συμμετείχε με τρείς αθλητές. Ο Κρανίτης Νικ. κατέλαβε τη 1η θέση στο σύνθετο ατομικό, ο Τανταλίδης Αντώνης τη 2η θέση και ο Μαρκετάκης Προκόπης τη 5η θέση, προκρίθηκαν δε για τη τελική φάση του πρωταθλήματος.  Η αθλήτρια του συλλόγου προκρίθηκε για τον τελικό αγώνα του πρωταθλήματος στη κατηγορία των κορασίδων.
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΝΟΡΓ. ΓΥΜΝΑΣΤ. Α,Γ,Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ 2010
Πραγματοποιήθηκε στη πόλη μας η προκριματική φάση παμπαίδων παγκορασίδων ενόργανης γυμναστικής. Ο Δ.Α.Σ. με μία νέα στη πληοψηφία της ομάδα μετά από πολύ καλή εμφάνιση κατέλαβε τη 4η θέση στο σύνθετο ομαδικό, ενώ ο αθλητής Ζορμπάς Άκης κατάλαβε τη 3η θέση στο σύνθετο ατομικό και ο Μαρκόπουλος Βασίλης τη 5η θέση αντίστοιχα στη μικρή κατηγορία παμπαίδων. Στις παγκορασίδες με νέα ομάδα ο Δ.Α.Σ. έκανε καλή εμφάνιση ενώ η αθλήτρια Καραντινού Αλίκη κατέλαβε τη 4η θέση στο σύνθετο ατομικό.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤ. ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α&Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ
Ο Αθλητής του συλλόγου μας Τανταλίδης Βασίλης κατέλαβε την 8η θέση στο σύνθετο ατομικό, ενώ προκρίθηκε στους τελικούς οργάνων σε δύο όργανα καταλαμβάνοντας την 3η θέση στο Δίζυγο και την 6η θέση στο πλάγιο ίππο.
ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του συλλόγου στη τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων που έγινε κυριακή 21 ιουνίου στην Ηλιούπολη συγκεκριμένα ο Κρανίτης Νικόλας πήρε την πρώτη θέση στο σύνθετο ατομικό και ο Τανταλίδης Αντώνης ήρθε τρίτος αναλυτικά τα αποτελέσματα:

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Δ ΚΑΤ. ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ 2009

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου στη τελική φάση τραμπολίνο στη κατηγορία των παμπαίδων και παγκορασίδων που έγινε στη Πεύκη 14 Ιουνίου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

 

Read more...
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ
Πολύ καλή εμφάνιση τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, έκαναν οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου στη τελική φάση Α Γ Ε περιφερειών στη κατηγορία  παμπαίδων παγκορασίδων. Οι αγώνες έγιναν 23/5/2009 στην Αργυρούπολη συγκεκριμένα η ομάδα των παμπαίδων κατέλαβε την πρώτη θέση στο σύνθετο ομαδικό και η ομάδα των παγκορασίδων την τρίτη θέση ενώ ο Προκόπης Μαρκετάκης κατέλαβε την πρώτη θέση στο σύνθετο ατομικό. Αναλυτικά τα αποτελέσματα.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡ. ΦΑΣΗΣ ΠΑΙΔΩΝ

Οι αθλητές του Συλλόγου Κρανίτης Νικ. , Ταναταλίδης Βασίλης και Τανταλίδης Αντώνης προκρίθηκαν στο τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στη κατηγορία των παίδων καταλαμβάνοντας τη 2η , 3η  και 4η θέση αντίστοιχα αφού πραγματοποίησαν μια παρα πολύ καλή εμφάνιση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ 2009

Αποτελέσματα Πανελλήνιου πρωταθλήματος Τραμπολίνο Α,Β,Γ κατηγοριών Βύρωνας 10/5/2009.

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 ΟΝΟΜΑ

 ΘΕΣΗ

 ΟΡΓΑΝΟ

 ΠΑΙΔΕΣ

 ΜΠΡΙΑΣΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 3

 ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

 ΠΑΙΔΕΣ

 ΜΠΡΙΑΣΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 2

 ΔΙΠΛΟ ΜΙΝΙ ΤΡΑΜΠ

 ΝΕΑΝΙΔΕΣ

 ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΞΕΝΙΑ

 5

 ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

 ΝΕΑΝΙΔΕΣ

 ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΞΕΝΙΑ

 8

 ΔΙΠΛΟ ΜΙΝΙ ΤΡΑΜΠ

 ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

 ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ

 1

 ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣΣΑΛΑΒΡΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ

 ΔΙΠΛΟ ΜΙΝΙ ΤΡΑΜΠ

 ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΙΑ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ
 ΝΕΑΝΙΔΕΣ-- ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ  ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΞΕΝΙΑ -- ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ     2 ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ
    
Θερμά Συγχαρητήρια στους αθλητές και στις αθλήτριες του συλλόγου για τις επιτυχίες τους.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ
Την πρόκριση για την τελική φάση εξασφάλισαν οι ομάδες των παμπαίδων και παγκορασίδων στους προκριματικούς αγώνες ενόργανης γυμναστικής που έγιναν στις 11 & 12 Απριλίου στη Ν. Πέραμο. Η ομαδα των παμπαίδων κατέλαβε τη 3η θέση στο σύνθετο ομαδικό και η ομάδα των παγκορασίδων την 4η θέση.
Αποτελέσματα Προκριματικού Αγωνα Τραμπολίνο
Οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στους προκριματικούς αγώνες τραμπολίνο που έγιναν στη Δραπετσώνα στις 15 Μαρτίου και αφορούσαν την Α περιφέρεια σε όλες τις κατηγορίες. Προκρίθηκαν δε για την τελική φάση.
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 Επόμ. > Τέλος >>

Αποτελέσματα 1 - 17 από 20
 
   
     
 
new_logo.gif
das_logo1.gif
 
  Δ.Α.Σ © 2008 www.das-gymnastics.gr